Udarili ženu na pješačkom prelazu pa pobjegli, žena preminula

policija
Nešto poslije 20 sati 57-godišnja žena prešla je Rheinstraße u Bregenzu u blizini željezničkog podvožnjaka na zebri. Prema navodima policije, udario ju je automobil u kojem su sjedili 28-godišnjak i 48-godišnjak.

 

Ženu je udario automobil i odbacio je nekoliko metara u zrak, a potom je nepomično ostala na tlu. Svjedoci su odmah započeli reanimaciju, no žena je preminula na mjestu nesreće.

Nakon nesreće, dvojica muškaraca su bez pružanja pomoći unesrećenoj ženi nastavila put prema Hardu. Međutim, vozilo koje je sudjelovalo u nesreći pronađeno je parkirano u sklopu potjere. Na temelju štete moglo se jasno odrediti da je to taj automobil, kažu u policiji.

Putnici u vozilu mogli su se identificirati – isprva su se međusobno optuživali da su upravljali vozilom. No policija sumnja da je za volanom bio 28-godišnjak.

Muškarac ne posjeduje važeću vozačku dozvolu, a bio je pod utjecajem alkohola i droga, doznaje se iz policije. Alkotest je pokazao 0,4 promila. Brzi test na droge također je bio pozitivan kod 48-godišnjaka. Istraga se nastavlja.