Uhapšen 37-godišnjak sa oko šest kilograma marihuane i više od pola kilograma amfetamina

marihuana
Zagrebačka policija uhapsila je i uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku 37-godišnjeg muškarca u čijem je stanu na području naselja Maksimir, u Hrvatskoj pronađeno ukupno 646 grama amfetamina, oko 5,7 kilograma marihuane i 15,5 grama kokaina, saopćeno je.

 

Iz Policijske uprave zagrebačke navode da je stan osumnjičenog 37-godišnjaka na Maksimiru policija pretražila jučer popodne.

Pronađeno je ukupno 646,35 grama amfetamina pakiranog u šest paketa, 5.726,75 grama marihuane pakirane u sedamdeset vrećica, 15,5 grama kokaina, tri vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge i 8,0 mililitara ekstrakta marihuane.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 37-sedmogodišnjak za sada neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao, u stanu na adresi prebivališta na području Maksimira, a drogu je dalje preprodavao, dodaju iz PUZ-a.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava za ‘proizvodnju promet drogama’ podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.