Ujak s nećakinjom otplesao ples za Dan očeva i dirnuo tisuće ljudi

.
Ples tate i kćeri uvijek je dirljiv prizor. Ipak, ako tata nije prisutan, snažna i pouzdana muška figura u životu djevojčice može biti i njen ujak. Jedan je video na TikToku upravo pokazao divne trenutke u kojima je ujak jedne djevojčice istupio i napravio ispravnu stvar, pridruživši se svojoj nećakinji u plesu.

Naime, korisnica TikToka LailaMom podijelila je video s plesnog recitala svoje kćeri koji prikazuje grupu djevojčica kako plešu na pozornici sa svojim očevima u majicama kratkih rukava s natpisom "Sretan Dan očeva". Njezina kći je, međutim, plesala s ujcem.

Samopouzdanje i vedro lice djevojčice govore sve. Premda razlog odsustva njenog tate s recitala nije poznat, prizor izaziva osmijeh i izljeve nježnosti. Ujak koji joj se pridružio u plesu znao je sve korake i slijedio njeno vodstvo, a usput je uživao i dobro se zabavio.

Članovi šire obitelji mogu biti moćni mentori i zagovornici i mogu popuniti mnoge praznine, posebno kad roditelji nisu u blizini. Što više ljubavi i podrške okružuje neko dijete, to bolje.

"Trebamo više ujaka poput njega na ovom svijetu! Volim ovo!!!!" napisala je jedna osoba.

"Bole me obrazi od smješkanja. Pogledala sam dvaput", dodala je druga.