Ukradeni rukohvati iz haustora

.

Kradljivci na području Mostara pokazuju izniman stepen kreativnosti u svojim nedjelima, ne prezaći ni pred čim kako bi ostvarili svoje ciljeve. Posljednji slučaj krađe nekoliko inox rukohvata u mostarskim naseljima Centar 2 i 3 samo je jedan u nizu takvih incidenata.

Ukradene ograde su zabilježene kamerama, a snimke su ustupljene pripadnicima MUP-a HNŽ. Na tim istim područjima primijećen je i nestanak poklopaca s rasvjetnih stubova, što upućuje na sve veće izazove s kojima se susreću građani Mostara.

Stanovnici ovog grada skreću pozornost na roditelje da pripaze na svoje mališane, ali i na sve koji se kreću gradom, jer je očigledno da je potrebno paziti na svaki korak u ovakvim okolnostima.

 

Prema informacijama, dežurne ekipe su na terenu te će se ugraditi privremene zaštite za otvore dok se ne nabave originalni dijelovi i ne izvrši njihova zamjena. Na tim mjestima instalirane su i kamere, što bi moglo olakšati istragu koju provodi MUP.

 

Ovo nije prvi put da se Mostar suočava s problemima krađe. Ranije su zabilježeni slučajevi krađe kablova, nestanka struje u cijelom naselju, kao i problemi s krađom željeza.

Sve ovo sugerira da je stanje sigurnosti u Mostaru ozbiljno ugroženo, te da su građani suočeni s izazovima koji zahtijevaju bržu reakciju nadležnih tijela kako bi se osigurala sigurnost i zaštita imovine građana.