Uručena donacija od 1.000 CHF Elvisi Islamović sa Izačića za liječenje

Humanitarna organizacija “Zrno sreće” postoji oko pet godina i u svom dosadašnjem radu pomogla je mnoge siromašne i bolesne, kako na području naše Krajine, tako i cijele Bosne i Hercegovine.

Ovaj put, vrijedna donacija u iznosu od 1.000 CHF uručena je teško oboljeloj Elvisi Islamović sa Izačića za potrebe liječenja. 

Elvisi, suprugi i majci dvoje djece, godine 2012. dijagnosticiran je tumor na vratu, a početkom ove godine i tumor mozga zvani TM (Meta) Cerebri. Za njeno liječenje potrebna su velika novčana sredstva koja, nažalost, nije u mogućnosti sama prikupiti.

- "Mnogi će reći dan nije sve u novcu, ali za teško oboljele osobe itekako jest! Elvisa, kao i mnogi drugi teško oboljeli, da bi mogli da izdrže svoje teške životne borbe i da žive život bez boli i tuge, trebaju velike svote novca! Budimo humani i pomozimo onima kojima je pomoć potrebna", poručuju iz Zrna sreće.

Sve potrebne informacije, detaljne informacije o Elvisinoj dijagnozi, kao i brojeve žiro-računa, možete pronaći na fotografijama u galeriji.

Kontakt telefon 061-773-814 (Rasim Islamović)