Ušao u krivi stan i vodio ljubav s ‘krivom‘ ženom: Vrisnula je kad je prostenjao ‘Sandra‘, a onda je stigao bijesni muž

jutarnji
Optuženi je također žrtva jer ga je teško pretukao ženin muž koji je pozvao i svoje prijatelje

 

Neobičan slučaj koji se dogodio u Njemačkoj završio je na okružnom sudu u Würzburgu. U svibnju prošle godine, nakon noćnog pijančevanja, poznanica je pozvala muškarca (33) da prespava kod nje te mu je ponudila i seks, kako se doznaje iz SMS poruke poznanice koja je za tu priliku ključ ostavila u sandučiću ispred vrata stana.

No muškarac je na kraju završio u krivom stanu i u krivom krevetu s ‘krivom‘ ženom.

Čovjek je došao s 1,8 promila alkohola i uzeo ključ – ali onda je ušao u krivi stan. Budući da je ključ očito otključao i druga vrata stana, a nestanak struje otežavao snalaženje u kući, muškarac je otišao u krevet s nepoznatom ženom.

Žena u krevetu je mislila da joj je muž legao u krevet. Njih su se dvoje nakon toga čak i poseksali. Pogreška je uočena tek kada je muškarac oslovio ženu sa "Sandra".

"Odmah sam ga odgurnula i upalila svjetlo. Stajao je gol ispred mene. To je bila moja noćna mora", navodi se da je žena svjedočila na sudu, piše Bild. Zatim je vrisnula u pomoć. Njezin suprug je dojurio i pretukao čovjeka s prijateljima.

Slučaj protiv tog čovjeka obustavljen je u ponedjeljak na sudu uz novčanu kaznu od 2400 eura koju mora muškarac platiti iako je i on žrtva u cijeloj priči. Optuženi je također žrtva jer ga je teško pretukao ženin muž koji je pozvao i svoje prijatelje", rekli su iz ureda javnog tužitelja za Bild.

Međutim, ostalo je nejasno kako je ključ otključao druga vrata stana.