Usred pljačke: Razbojnik umro dok je tražio novac

lopov
U čudesnom nizu događaja koji se odigrao u Beogradu, žena se suočila s razbojnikom koji je na kraju pretrpio tragičan ishod.

 

Prema dostupnim informacijama, razbojnik je zatražio od žene da otvori vrata kuće, no budući da je odbila, on je odlučio razbiti staklo na vratima kako bi se domogao unutra. U želji da se zaštiti od nepoznatog muškarca, žena je brzo reagovala – pobjegla je kod komšinice i uputila poziv policiji.

Nakon što je policija upućena prema adresi, žena se vratila u svoj dom. No, ono što je zatekla bilo je zastrašujuće. Stvari su bile razbacane po kući, a nesumnjivo je da je razbojnik provalio i ostavio za sobom znake nereda. No, tragičan preokret uslijedio je kad je saznala da je pljačkaš umro.

“U kući je zatekla razbacane stvari. Sumnjamo da je čovjeku pozlilo, da se samo srušio i umro. Hitna pomoć je bila prisutna, ali mu nije bilo spasa,”.

U daljnjem toku događaja, tužilaštvo je naredilo obdukciju kako bi se razjasnila smrt razbojnika. Prema dostupnim informacijama, razbojnik je zahtijevao da mu žena otvori vrata kuće, a kad je ona to odbila, pribjegao je razbijanju stakla na vratima. U tom trenutku, vlasnica kuće je zadobila posjekotinu.

Zanimljivo je da razbojnik kod sebe nije imao dokumente i ostao je nepoznat.