Užas kod Karlovca: Izgorio je automobil i u njemu čovjek...

U automobilu koji je u potpunosti izgorio u Vukmaniću kraj Karlovca poginula je jedna osoba, koja je također izgorjela, javila je policija jutros nešto prije 7 sati.

Oni su dojavu s terena zaprimili u 4.27 sati te od tada utvrđuju sve činjenice vezane za slučaj. Na mjestu događaja provodi se očevid.

U ovom trenutku ne zna se radi li se o posljedicama saobraćajne nesreće, samoubistvu ili možda o ubistvu, odnosno ništa od toga se ne može isključiti, a još se ne može govoriti niti o tačnom vremenu smrti.

U svojem jutrošnjem policijskom priopćenju u 8.25 policija je potvrdila da se radi o automobilu marke Opel karlovačkih registracija.

“Jutros u 04.27 sati zaprimljena je dojava da je uz cestu na području Vukmanića izgorio osobni automobil Opel, karlovačkih registarskih oznaka. Požar ugasili vatrogasci te je nakon toga u vozilu uočeno mrtvo tijelo za sada nepoznate osobe. U cilju utvrđivanja uzroka požara i svih okolnosti ovog događaja na mjestu događaja policija provodi očevid”, objavili su su iz policije.