Užas na hrvatskoj autocesti: Skrivio sudar i izišao iz auta, u njega se zaletjelo treće vozilo, potom naletio i kamion

.
U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 5:45 kod čvora Jakuševec na autocesti A3 (Hrvatska) teško je ozlijeđen 21-godišnjak koji je vozio Audi. Mladić nije držao dovoljan razmak od drugog vozila te je naletio na automobil Opel, koji je cestom u istom smjeru vozila 33-godišnjakinja.

Zbog udara žena je izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u zaštitnu ogradu i rubni kamen.

“Automobil kojim je upravljao 21-godišnjak nakon rotacije i nekontroliranog kretanja zaustavio se u lijevoj saobraćajnoj  traci, a vozač je izišao iz vozila te krenuo pješice prema lijevoj saobraćajnoj traci južnog kolnika autoceste”, objasnili su iz policije.

Na njega je tada naletjela Škoda slovenskih registracija koju je vozio 27-godišnjak. Od naleta vozila pješak je odbačen dijelom na meki teren, a dijelom na lijevu prometnu traku, piše Dnevnik.hr

No ni tu nije bio kraj užasu koji se događao na autocesti. Naime, na Audi je tada zbog neprilagođene brzine naletio 46-godišnjak koji je, iako prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, vozio teretni automobil sjevernim kolnikom autoceste A3, u smjeru zapada.

U saobraćajnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 21-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, dok je 33-godišnjoj vozačici liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.