Novi detalji napada: Vasiljeviću isti ljudi prijetili "lomljenjem lobanje"

Te prijetnje su bile prije dvije godine o čemu mora postojati zapisnik u PU Zvornik. Niko od prijavljenih tada nije kažnjen

Stefan Garić, Miljan Milić, vozač u AD “Boksit” Milići, Nebojša Petković, takođe uposlen u AD “Boksit” i Stefan Radovanović uhapšeni su za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića iz Šekovića.

Iz PU Zvornik, koja je pohapsila navedene, saopšteno je da je u toku kriminalistička obrada uhapšenih.

Vasiljevića su pokušali ubiti tokom protekle noći u Šekovićima, ispred Parohijskog doma.

Svi navedeni su skloni kriminalnim radnjama, a prijetili su Vasiljeviću već nekoliko puta, piše Slobodan Vasković.

Te prijetnje Vasiljević je prijavio u PU Zvornik. Prijećeno mu je da će mu biti “polomljena lobanja”, što se, nažalost i ostvarilo.

Te prijetnje su bile prije dvije godine o čemu mora postojati zapisnik u PU Zvornik. Niko od prijavljenih tada nije kažnjen.

Vasiljević je izišao iz Parohijskog doma, kada su ga napadači zaskočili.

Čekali su ga u neposrednoj blizini Parohijskog doma, gdje se održavalo Lovačko veče.

Nema dileme da je i u Parohijskom domu bio član grupe koja je pokušala da likvidira Vasiljevića, jer je napadnut odmah nakon što je napustio tu zgradu.

Vasiljević je zadobio, prema poslednjim saznanjima, frakturu lobanje, napukla mu je čeona kost, a pojavilo se i unutrašnje krvarenje u glavi.

Vasiljeviću je slomljena i potkoljenica; Ostali vitalni organi su u redu, ali su najveći problem teške povrede glave koje su mu nanesene sa namjerom da ga se usmrti.