Večeras na Zvezdama Granda Ðula Drini ‘lovi’ novi krug

.
Večeras se emituje novo izdanje Zvezda Granda.

Ovaj veliki, regionalni dogadjaj se posebno prati u BiH jer je većina najboljih učesnika upravo iz naše zemlje. 

Krajina ima svoje predstavnice koje s pravom jurišaju na finale, Šejla Zonić i Ðula Drini iz Cazina. 

Ðulu večeras gledamo i bodrimo, navijamo za našu sjajnu predstavnicu. 

Sretno Ðula, hrabro do pobjede. 

A Ko je Đula Drini iz Cazina, takmičarka koja je osvojila region poslije nastupa u „Zvezdama Granda” 

Čim je stala na Grandovu scenu, mlada i talentovana pjevačica Đula Drini iz Cazina pokupila je sve simpatije kako publike, tako i stručnog žirija. Od tog dana ne prestaje da se priča o njenom nastupu, a mi vam sad otkrivamo ko je ona. Đula ima samo 23 godine i tek se od skoro profesionalno bavi muzikom. Talenat je naslijedila od oca koji godinama radi kao muzičar u Bosni i Hercegovini. 

Za sebe kaže da najviše voli da pjeva, ali i da joj najbolje leži opus „Južnog vetra“, a to je i dokazala prošle subote kada numerama Šemse Suljaković i Dragane Mirković ostavila sve bez riječi. 

Osim roditelja i prijatelja, velika podrška joj je i suprug koji je Đulu tokom prvom nastupa bodrio iz čuvene sobe emocija. 

-Ja radim kao obezbjeđenje, tako smo se i upoznali, ne bavim se muzikom. Naravno da je sigurna pored mene – rekao je pjevačicin suprug. 

Đula je i ponosna majka jedne djevojčice, a iako je mlada uspješno postiže sve obaveze kako oko porodice tako i oko posla.

 Prije više od godinu dana udala se po vjerskim običajima, a naša ekipa je došla u posjed foografija sa vjenčanja koje možete pogledati u tesktu. 

Đula će ove sezone raditi sa Draganom Stojkovićem Bosancem koji je presretan što je u njegovom timu upravo jedna ovako talentovana pjevačica.