Velika Kladuša i večeras bila mjesto druženja i zabave; posjetiteljima pjevao Mahir Mulalić

rvk
Mahir Mulalić, talentovani mladi bh. pjevač večeras (srijeda, 02. august) je bio gost Velike Kladuše. Pobjednik 14. izdanja muzičkog takmičenja “Zvijezde Granda” 2021. godine koncert u našem gradu održao je u okviru „Kladuškog ljeta 2023“.

 

Mahir je kladušku publike osvojio svojim kvalitetnim vokalnim sposobnostima, ali i dobrim odabirom pjesama. Osim svojim pjesmama „Đerdan“ i „Daće Bog“ nastup u našem gradu obogatio je hitovima Dine Merlina, Zdravka Čolića, Mirze Selimovića i drugih poznatih pjevača.

Na Trgu mladih vladala je odlična atmosfera u publici, u kojoj je bilo najviše mladih. I ovo je bila još jedna noć zabave, ali i noć druženja i susreta onih koji se dugo nisu vidjeli.

„Kladuško ljeto 2023“ sutra (četvrtak, 03. august) donosi dva programska sadržaja. Prvi počinje u 20.00h, a u pitanju je sadržaj za najmlađe, predstava za djecu u „Vrtu“. Predstava će biti održana u Gradskom parku od 20.00h. Sat vremena kasnije na Trgu mladih će nam zapjevati naši domaći, kladuški muzičari iz zemlje i dijaspore. Hako Obić, Arif Bauk, Belmin Čuturić imena su koja će uljepšati 03. augustovsku noć. Početak je u 21.00h!