Velika Kladuša: Zabilježen slučaj narušavanja javnog reda i mira te jedna saobraćajna nesreća

.
Hitna služba Doma zdravlja Velika Kladuša u proteklom periodu zdravstvenu zaštitu pružila je za 36 pacijenata. Dežurni doktori bili su Amra Zulić i Mustafa Hodžić koji su na dalje liječenje u KB Bihać uputili jednog pacijenta.

U COVID ambulantu javio se 21 pacijent, bez daljih upućivanja.

 

– Policijska stanica Velika Kladuša evidentirala je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira i jednu saobraćajnu nezgodu u kojoj nije bilo povrijeđenih lica. Krvičnih djela nije bilo.

 

– Velikokladuški vatrogasci nisu intervenisali.

 

– Sve je u redu ovog jutra sa isporukom pitke vode, a iz VIK-a podsjećaju i savjetuju svojim korisnicima da za vrijeme niskih temperatura zaštite vodovodne instalacije, vodomjer i ostale uređaje koje se nalaze u vodomjernom oknu.

 

– Bez problema u snabdijevanju električnom energijom, dok podružnica “Elektrodistribucije” Bihać obaviještava kupce da danas će zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima, doći do prekida u isporuci električne energije u poslovnoj jedinici Velika Kladuša i to od 11:00 do 12:00 sati kratkotrajno isključenje od pola sata za kupce trafopodručja Jankovac.