(VIDEO) Gazde West Hama oduševljene hrabrošću beskućnika: Plaćaju mu kiriju i žele pomoći da se zaposli

Home

(VIDEO) Gazde West Hama oduševljene hrabrošću beskućnika: Plaćaju mu kiriju i žele pomoći da se zaposli


Bilo je mnogo djece, prekrivene krvlju, plakala su. Morao sam izvlačiti eksere iz njihovih ruku, i iz lica male djevojčice, kazao je Jones, i objasnio kako je pomogao jer "ne bi mogao živjeti sa sobom da se okrenuo i otišao", - ispričao je beskućnik iz Manchestera Steve Jones.

On je postao heroj nacije nakon što je bez imalo razmišljanja priskočio je u pomoć povrijeđenima u terorističkom napadu na koncertu Ariane Grande.

Njegov veliki čin prepoznao je West Ham, hrvatskog trenera Slavena Bilića, i odmah krenuo u potragu za njim.

Gazde "Čekićara" David Sullivan i njegov sin Dave rade na planu da mu sljedećih šest mjeseci plaćaju stanarinu, kao i na tome da mu omoguće novu odjeću i priliku za zaposlenje.

- Dave i ja smo jako impresionirani hrabrošću koju je Steve pokazao, kao i hrabrošću svih onih koji su požurili upomoć u tom groznom trenutku. To je bio užasan događaj, ali Manchester je pokazao kako ima hrabre ljude. Steve je jedan od stotine ljudi koji nisu mislili na sebe u toj situaciji, nego su krenuli pomoći povrijeđenima - rekao je David Sullivan.

Nakon što su pronašli junaka Stephena, krenuli su mu promijeniti život na bolje.

- U kontaktu smo sa nekoliko udruženja iz Manchestera i poslat ćemo im novca za Stevea koliko god mu bude trebalo za normalan život. On zaslužuje šansu za napredak u životu nakon nesebičnog i herojskog čina. Mnogima je pomogao - smatra David.

(Izvor: 24 sata.hr)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 24/05/2017 - 18:10

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top