(VIDEO) Stanivuković ide u pjevače? - Objavio rap pjesmu, a komentari i pregledi samo se nižu

asd
Iz stila numere jasno je da Stanivuković uglavnom cilja na mlađu publiku, ali i da je opozicija u RS-u već uveliko u kampanji za generalne izbore naredne godine

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je promotivnu pjesmu i spot na svom YouTube kanalu.  Pjesma je rađena u rap stilu i odmah je očekivano privukla veliku pažnju. Numera je zbog svog stila privukla mnogo pažnje, te tako za 4 dana broji 57.282 pregleda.

Stanivuković je spot objavio pred velike proteste koji su održani ovog vikenda, ali je vjerovatno da će ovo biti njegova "himna" i u narednom periodu.

Iz stila numere jasno je da Stanivuković uglavnom cilja na mlađu publiku, ali i da je opozicija u RS-u već uveliko u kampanji za generalne izbore naredne godine.

Tekst pjesme govori o "korumpiranom sistemu" u Republici Srpskoj i "talasu slobode" koji je započeo i koji je, kako se navodi, nemoguće zaustaviti.

-To je borba u kojoj ćemo ili pobijediti ili nas neće biti, govori Stanivuković na početku spota posvećenog rušenju vlasti u RS-u.

Numera je izazvala veliki broj komentara na društvenim mrežama i medijima.

- "Da Bog da svim državama sa Balkana jednog Draška Stanivukovića", "Podrška za Stanivukovića i njegovu gardu ! Dijaspora je uz vas", "Više nas je"... Samo su neki od komentara ispod pjesme na Youtube platformi.

Pogledajte VIDEO