Više osoba pokušalo provaliti u punu kuću u 9 sati ujutro

asd
"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“ provaljivanjem u pokušaju", javlja policija u dnevnom priopćenju.

U nastavku su objavili detalje:
 
Naime, 3. prosinca 2020. godine oko 9 sati, osumnjičena je s još nekoliko zasad nepoznatih osoba, došla u dvorište kuće u Kurilovečkoj ulici u Velikoj Gorici te su, za vrijeme dok su se ukućani nalazili u kući, pokušali provaliti kroz prozor. Ukućani su čuli zvukove, provjerili na siguran način što se događa i u tijeku samog tog pokušaja alarmirali policiju. Po pozivu i žurnom dolasku na adresu, policijski su službenici u neposrednoj blizini mjesta događaja uočili ženu za koju su detektirali da bi mogla biti počiniteljica, uhitili je zbog sumnje i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja njihova je sumnja potvrđena te je osumnjičena predana pritvorskom nadzorniku, a dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.