Vlasnici vila iz Hrvatske: Od influensera dobivamo zahtjeve za besplatan smještaj, ali ih odbijamo

.
Mnogi prilikom planiranja odmora pažnju posvećuju privatnosti te se sve više turista umjesto hotelskog smještaja odlučuje za najam vila.

Uz sobe s vlastitim kupaonicama te prostranim kuhinjama, gostima je na raspolaganju i cijeli niz sadržaja kao što su vrt, igralište za djecu, bazen, teretana, igraonica i spa prostorije.

Najpopularnije vile su rezervirane i godinu dana unaprijed, od kojih se neke nalaze u Makarskoj.

Koliko košta noćenje u vili, što sve nudi takav luksuzni objekt i ko su im najčešći gosti, rekli su Slobodnoj Dalmaciji vlasnici vila.

"Trenutna cijena noćenja u vili DeLinda je 690 eura. Kapacitet vile je 6+2, a primamo i kućne ljubimce. U zadnjih pet godina otkako se bavimo iznajmljivanjem nismo imali incidenata ni posebnih prohtjeva od strane korisnika iako su nam dolazili gosti s raznih kontinenata. Često od influensera dobivamo zahtjeve za besplatnim smještajem, ali takve upite odbijamo", kaže Ivana Bašković, vlasnica ville.

Influenseri su česti gosti popularnih lokacija pa tako i luksuznih vila.

"Bilo je dosta instagram influensera sa svih strana svijeta. Odvedemo ih na njihov zahtjev na Hvar i Korčulu, uslikaju se i gotovo odmah vrate nazad, malo šta razgledaju. Ipak, draže mi je kad gost traži i zahtijeva posebne usluge jer kad ispunimo njihove potrebe i želje znamo da imamo zadovoljnog gosta", rekla je Ankica Grgasović, vlasnica vile na Jadranu.

Izuzetan rejting na booking.com stranici samo je potvrda da kuće, kao i ljudi, imaju svoju dušu i svoje lice koje odražava njihovu unutrašnjost. Ako gostu pružimo osjećaj doma, on će se uvijek rado vraćati u Makarsku.

 

Foto:Klix.ba