Vlasnik Mercedesa snimio kako mu u ovlašćenom servisu mlate čekićem po felnama (VIDEO)

sa

Treba biti veoma oprezan pri izboru autoservisa za popravku automobila, u nekim slučajevima postoji rizik od izuzetno neprijatnih situacija. To je iz prve ruke osetio i gradonačelnik jedne opštine u rumunskom ataru Sučava, kao vlasnik luksuznog automobila.

Nekulaj Miron, načelnik opštine Bosanci u okrugu Sučava, odvezao je svoj lični automobil u brendirani servis kako bi se sprovela akcija zamene pneumatika. Reč je o kupe verziji modela Mercedes-AMG GLC 43, automobilu koji nije jeftin, naprotiv. Njegovo servisno iskustvo je bilo izuzetno neprijatno, tamošnji majstori su se pokazali više nego neprofesionalnim.

Gradonačelnik je iznenadio radnika servisa u koji je odvezao automobil dok je čekićem udarao po felnama. Na prvi pogled možete pomisliti da je tako nešto nemoguće, ali postoje čak i neke slike koje je gradonačelnik objavio na društvenim mrežama koje to dokazuju.

Putem društvenih mreža je obelodanio i nekoliko video snimaka na kojima pokazuje kako mehaničar pokušava da mu skine gume udarajući čekićem po felnama. Gradonačelnik se u svom postu žali na „besprekorne usluge“ koje je dobio u zastupništvu Mercedes-Benza.

U jednom od postavljenih video klipova možete videti kako mehaničar pokušava da sakrije čekić kada shvati da ga snimaju. Zaista, čini se da je čekić poseban plastični, a ne gvozdeni, ali to ne menja mnogo stvari.

Vezivanje felni za glavčinu točka nije neuobičajeno na automobilima opremljenim alu felnama koji imaju samozatezne brezone. Međutim, postoje određene procedure kojima se ovaj problem može rešiti, udaranje čekićem po felnama nikako nije rešenje.