Volio je jastoge i skupa vina. Od zatvorskih splačina smršavio 8 kilograma

23232323

 

Advokat tenisera Borisa Beckera Oliver Moser za Bild je otkrio da je njegov klijent smršavio čak osam kilograma, a to je između ostalog posljedica hrane koju dobiva. Becker je zgrožen hranom koju dobiva iz rešetaka. Inače, za prvi obrok servirana mu je usoljena govedina. Bivši njemački teniser volio je jastoge, kubanske cigare, skupa vina i luksuzne restorane. Sada se mora zadovoljiti zatvorskim splačinama.

Nekad veliki tenisaer Boris Becker (54) prolazi teške trenutke nakon što je završio u zatvoru zbog utaje poreza. Osuđen je na londonskom sudu na kaznu zatvora u trajanju od dvije i po godine zbog prikrivanja stotina hiljada funti imovine nakon što je proglasio bankrot.

“Becker se i dalje dobro drži ako imamo u vidu okolnosti u kojima se nalazi. Naviknuo se na svakodnevicu zatvorskog života u Huntercombe. U mogućnosti je telefonirati kad god poželi i komunicirati s vanjskim svijetom. Sve dodatne pojedinosti o njegovom boravku u zatvoru podliježu zakonima o zaštiti privatnosti”, rekao je Moser.

Becker ne konzumira alkohol budući da je to u zatvoru zabranjeno. Redovno trenira u zatvorskom fitness studiju. Uz to radi kao i pomoćnik zatvorskog trenera za kondiciju i psihologiju. Becker podučava oko 45 zatvorenika fitnessu, prehrani i upravljanju kriznim situacijama u životu budući da je iza njega kao vrhunskog tenisera veliko životno iskustvo.

Becker uz to meditira i prakticira jogu. Smješten je u zasebnoj ćeliji, ali se druži s drugim zatvorenicima među kojima je popularan.

Inače, Beckerov advokat ranije je uspio isposlovati da se njegov klijent premjesti iz zloglasnog zatvora u Wandsworth u koji je prvobitno bio smješten.