Vučić nakon izlaska iz bolnice: Ja sam hronično bolestan čovek, da ne pričam sad kolika mi je pretkomora

Predsjednik Srbije, na konferenciji za medije, odgovorio na komentare da je novinar N1 kriv za njegov iznenadni odlazak na VMA.

Upitan od strane novinara N1 TV da prokomentariše navode da je novinar te televizije Miodrag Sovilj "kriv" što je u petak popodne primljen u bolnicu i da li je ispravno kriviti novinare, Aleksandar Vučić je odgovorio: "Nikakve veze čovjek s vaše televizije nema s mojim zdravstvenim stanjem."

"Ja sam ja sam hronično bolestan čovek", dodao je Vučić. Objasnio je i da je na konferenciju došao pod terapijom, cjelodnevnom i da to nije nikakva tajna.

Da li mi smeta kada neko ko bi trebalo da bude novinar kaže nemoj da se baviš tim poslom ako ne možeš da podneseš - mogu. Radujem se jer uz pomoć tih pitanja lakše objašnjavam narodu razliku između istine i laži", rekao je Vučić.

"Dakle, moje zdravstveno stanje nema veze sa N1. To su moji problemi. Nisam nisam neko s najboljim zdravljem, ali dok imam energije boriću se. Da ne pričam sad kolika mi je pretkomora, za to su potrebne godine, a ne jedan dan koji mi je donio toliko političkog zadovoljstva", rekao je Vučić, prenosiB92.

Rekao je i da nikada nije bježao od pitanja jer mu "ona pružaju veliku priliku da na nabolji način raskrinka neistine pojedinih medija i laži protivnika".

"Meni ne postoji bolja prilika nego da, kada izađete s neistinama, meni omogućite prostor da ukažem na to koliko nemate argument. Suština uspjeha koji sam imao do sada je u tome što nikada nisam bježao, skrivao se ili sklanjao pod tepih probleme, i jer sam se borio i odgovorao, zahvaljujući istini i argumentaciji napornog rada i uvijek pobjeđivao bez problema", kazao je Vučić.

Prema njegovim riječima uvijek je tako pobjeđivao protivnike. "Uvijek sam bio i uvijek ću biti spreman i neka se ne raduju pobjediću ih sve zajedno, argumentima jer većini nije stalo do pitanja već do marketinga", zaključio je.

Izvor: