Vučić otkrio: Jutros oko pola tri se pojavio novi trag o nestaloj djevojčici Danki Ilić

š

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je policiji koja danonoćno radi na slučaju nestale djevojčice Danke Ilić te otkrio da se jutros oko pola tri pojavio novi trag.
Naveo je kako i “njega obavijeste i da su već oko pola pet svi bili na svojim mjestima i opet sve provjeravaju”.

“Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život svakog bogovetnog dana. Nadam se da će na kraju rasvijetliti i taj slučaj”, rekao je Vučić novinarima na batajničkom aerodromu.

Prema pisanju pojedinih srbijanskih medija, navodno se pojavila informacija da je djevojčica viđena u Beču, ali ovo nije potvrđeno.

Oko 12 sati u mjestu nestanka došao je automobil vatrogasno-spasilačke brigade, a čini se da su ispred same kuće menjali opremu, javlja reporter N1.

Nema većih snaga policije, ni mašina koje su viđali novinari prethodnih dana, a ni helikoptera koji su juče po nalogu Bratislava Gašića pretraživali teren.
Na mjestu nestanka djeteta su i dalje policijske ekipe koje strogo kontrolišu prolaz, dok je u samom naselju manje kontrole u odnosu na prethodne dane.

Prvi put se pretražuje i dio Brestovačke rijeke koja se nalazi u podnožju Banjskog polja.

Policija nastavlja potragu i operativni rad u kojem učestvuju i roditelji. Kako navodi reporter N1, majka sarađuje s policijom u vezi sa prijavama koje stižu preko sistema Pronađi me. Jedino što još nije definisano zvanično da li se istražuje krivično djelo ili nesrećni slučaj.