Vučić: Za mene nema ništa ljepše nego kad vidim koliko volite Srbiju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Mrkonjić-Gradu da je uvijek sretan kada dođe u Republiku Srpsku i kada je sa srpskim narodom, naglasivši da je srpski narod jedinstven i nedjeljiv, te da su svi pokušaji podjele nemogući.

Vučić je rekao da je danas zahvalan i članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, koji je danas s njima iako mu je preminuo otac, prenosi Avaz.ba.

- Zahvalan sam i vama koji ste jutros u ovolikom broju došli da sačekate ne samo mene nego i nekoga ko danas predstavlja Srbiju. Toliko koliko vi volite Srbiju toliko mi volimo Republiku Srpsku i to ćemo pokazivati svakog dana - poručio je Vučić.

- Nema razlike između Srbina u Pirotu i Srbina u Mrkonjiću, istom narodu pripadamo, istu sudbinu dijelimo. Istoj crkvi pripadamo. I nismo mi Srbi poznati kao veliki vjernici, ali naša Crkva nije čuvala samo duhovnost, naša Crkva je uvijek čuvala srpski narod. Oni koji bi da iskorijene Srpsku pravoslavnu crkvu, naša crkva je Srpska crkva i nemojte da nam iskorijenjujete narod. Naš narod se ne stidi svog srpskog imena - dodao je on.