Zabava širom BiH: Planine gotovo “rasprodane”

,

Dok se bliži kraj godine, mnogi još uvijek vagaju opcije za doček Nove godine. Bosna i Hercegovina nudi raznolike mogućnosti, od gradskih proslava do planina.

Sarajevo će biti epicentar zabave na manifestaciji “Sarajevska Priča”. Poznati izvođači poput Bombaj štampe, Zabranjenog pušenja i Crvene jabuke očekuju se na glavnom trgu. Mostar će ugostiti Željka Joksimovića, a Sarajevska filharmonija priredit će svečani Novogodišnji koncert.

Za one koji traže bijeg u prirodu, Blidinje će održati trodnevni Zima Fest, a Bjelašnica nudi tradicionalne dočeke u hotelima uz atraktivne izvođače.

Udobnost kuće još uvijek privlači mnoge, dok putničke agencije nude putovanja u destinacije poput Istanbula, Praga i Milana.

Kapaciteti za smještaj u gradovima i planinama polako se popunjavaju, ali mogu se pronaći “stanovi na dan” po različitim cijenama.

Ove raznolike opcije čine doček Nove godine u BiH nezaboravnim iskustvom. Bilo da birate gradsku gužvu ili planinsku tišinu, Bosna i Hercegovina ima što ponuditi za posljednji poziv stare i dobrodošlicu u novu godinu.