Začešljali se na liste i traže od Šuhreta da prestane s pričom o zapostavljenosti Krajine

U prostorijama GO SDA Bihać jučer je upriličena press konferencija na kojoj su se gradski vijećnici iz redova ove stranke osvrnuli na dešavanja na posljednjoj sjednici vijeća, javlja RTV USK 

Najzanimljiviji dio press konferencije svakako je onaj u kojem vijećnici SDA stranke od gradonačelnika Fazlića traže da umjesto blokada,implementira projekte sa viših nivoa vlasti koji su stigli u Bihać, te prestane sa pričom o zapostavljenosti Krajine.

Nevjerovatna drskost i poltronstvo SDA kadrova, koji su navikli da uvlakačkom politikom i odnosom prema Sarajevu a na uštrb rodne grude i vlastitog naroda iz kojeg su potekli i dobili glasove, unazađuju i uništavaju svaki napredak i progres u Krajini.

Sramotne izjave vijećnika SDA od kojih su se neki začešljali na kantonalne i federalne liste, pa sad moraju napadati svoje Bišćane nebi li ih stranka pogurala da prođu. 

Dragi naši vijećnici SDA, dok vi spinujete omladina odlazi, jer Krajišnici imaju ponos i nikada nisu niti će pristajati da budu ičiji podanici i da po pamet idu u Sarajevo. A vi izgleda ne planirate stati dok sve, do izbora, ne otjerate odavde, a onda doživite poraz.