Zadar: BMW-om ganjao automobil s turistima i djecom i zabijao se u njih

Home

Zadar: BMW-om ganjao automobil s turistima i djecom i zabijao se u njih


Zadarska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je jučer, oko tri sata, u Kožinu, upravljajući BMW-om (ZD), u pretjecanju Renaulta estonskih nacionalnih oznaka, desnim bočnim ogledalom zapeo za lijevi stražnji kraj Renaulta u kojem se nalazilo šest estonskih državljana među kojima i dvoje djece.

Nakon saobraćajne nesreće, 22-godišnjak je automobilom prepriječio put Renaultu, izašao iz automobila i teleskopskom palicom na njemu razbio prednje vjetrobransko staklo.  Kad su se estonski državljani automobilom pokušali udaljiti 22-godišnjak ih je automobilom slijedio od Kožina preko Bokanjca do predjela Mazija u Briševu te u vožnji više puta udarao u zadnji dio Renaulta. Na predjelu Mazija, 22-godišnjak je zbog oštećenja pneumatika na BMW-u izgubio nadzor nad automobilom i sletio van ceste gdje su ga i zatekli policijski službenici.

U ovom događaju nije bilo povrijeđenih, a protiv 22-godišnjaka se Državnom tužilaštvu biti podnesena krivična prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine i oštećenja tuđe stvari te prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa..

 

(Izvor:Avaz.ba)
 

Tagovi
Objavio: Wed, 19/07/2017 - 12:34

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top