Zagrlio ga, pa sasuo u njega šest metaka: Jezivi detalji ubistva potresli region

Home

Zagrlio ga, pa sasuo u njega šest metaka: Jezivi detalji ubistva potresli region


Čačanin Saša Ćubović (34) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u nedjelju oko šest ujutru u fast-fud restoranu ‚„Silver haus‘‘ u centru Čačka.

Njega je s više hitaca iz pištolja usmrtio Vladica Pušica (32), bivši robijaš i žestoki momak iz Čačka. Osumnjičeni se predao policiji ubrzo nakon zločina. Međutim, motiv ubistva zasad nije poznat.

- Sve se dogodilo naočigled zaposlenih i gostiju restorana u koji Čačani dolaze kad završe s noćnim provodom. Osumnjičeni Pušica je s jednom djevojkom sjedio u restoranu kada je u lokal ušao drugi mladić. On je prišao i srdačno se pozdravio, čak su se i zagrlili, kao da su stari poznanici. Malo su razgovarali i sve je djelovalo najnormalnije. Nikom nije palo na pamet šta će uslijediti - objašnjava jedan od očevidaca.

Međutim, kada se taj momak odmakao, Pušica je izvadio pištolj i izrešetao ga ispred svih.

- Ćubović je u lokvi krvi ležao na podu, a Pušica je držao pištolj u ruci. Svi koji su se zatekli u restoranu prestravili su se. Nikom nije bilo jasno zbog čega ga je ubio - rekao je svjedok zločina.

Ubrzo su stigle policija i Hitna pomoć, koja je mladića prevezla do čačanske bolnice.

- Ranjeni muškarac dovezen je u 6.50 bez vitalnih funkcija, a nakon pokušaja reanimacije podlegao je povredama. Imao je šest prostrijelnih rana u grudnom košu, lumbalnoj regiji i predjelu glave - izjavila je portparolka Opšte bolnice dr. Biljana Kočović.

Prema saznanjima Kurira, ubijeni Ćubović radio je kao vozač kamiona u firmi roditelja i nije imao problema sa zakonom. S druge strane, Pušica je policiji poznat odranije. On je sredinom avgusta ranjen u klasičnoj sačekuši ispred svog stana u Topličkoj ulici u Čačku. Pogođen je sa tri metka u noge, a napadač je od tada u bjekstvu. Pušica je bio na liječenju u Beogradu, a otkako je izašao iz bolnice, kretao se pomoću štaka.

Policija je saslušala očevice, kao i nekoliko osoba iz kriminalnog miljea, ali zasad malo šta ukazuje da je ubistvo u fast-fud restoranu povezano s ranjavanjem Pušice.

 

(Izvor: Avaz)

Tagovi
Objavio: Pon, 09/10/2017 - 13:37

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top