Zaim iz Cazina želi o svom trošku popraviti sve krovove koji su stradali u jučerašnjem nevremenu

.zaim

Uvijek su teška vremena, nevolje i neprilike donosile i rađale i velike ljude. Takvim bi se mogla prozvati naredna priča, o čovjeku koji se obratio našem portalu sa molbom da proslijedimo informaciju o tome da on, nakon jučerašnjeg nevremena, želi da pomognes svima kojima je pomoć potrebna. I da želi da to sve uradi o svome trošku, jer to radi u ime Allaha dž.š. Prenesimo njegovu poruku u cjelosti:

“Poštovanje, ako može jedna objava pošto vi imate puno pratilaca… Želio bih da kažem: Kome je god ovo nevrijeme napravilo štetu, po pitanju krova voljan sam doći, o svom trošku riješiti problem, bez ikakve naplate, jer radim to u ime Allaha dž.š. Broj za kontaktirajte je: 0603229504- Zaim.”

Na naš upit gdje se nalazi, Zaim je odgovorio da živi u Kudićima, da se bavi građevinom već dugo vremena i želi da pomogne našem narodu, pa koliko toliko.

Neka Allah dž.š. pomogne Zaimu i podari mu zdravlje i dobru nafaku. A neka njegov primjer bude vodilja mnogima, posebno mladim ljudima da budu dobri, korisni zajednici i narodu. Tako ćemo kao društvo i država brže i lakše svi uspjeti.