Zajedno do novog posla - prilika za posao u Sloveniji uz 1800 Eura regresa

asdf

POSTANITE DIO VRHUNSKE EKIPE STEKLARNE HRASTNIK

Naša firma se brzo razvija, zato tražimo radnike i objavljujemo nekoliko slobodnih radnih mjesta.→

Operater kontrolne linije (m/ž) Najmanje stručni nivo obrazovanja iz tehničkog područja - mašinstvo, mehatronika ili elektrotehnika. Vaš posao če biti upravljanje i kontrola rada kontrolne linije za staklo, kontrola proizvoda, paletiranje proizvoda i automatska podešavanja linija tokom procesa. Održavanje transportnih linija i sistema automatskog upravljanja.

→ Mašinista (m/ž) Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, fleksibilnost i neovisnost u radu, sposobnost prilagođavanja timskom radu. Stručni nivo obrazovanja iz tehničkog područja. Vaš posao će biti upravljanje i kontrola rada mašina za staklo, održavanje mašine prema propisanom planu, obavljanje ostalih radnih aktivnosti vezano na kvalifikaciju.

Od prvog dana investirat ćemo u najvažniju budućnost - u VAS!

Staklarna Hrastnik je stabilna firma koja ima tradiciju i u kojoj se više od 160 godina radi najbolje staklene proizvode za najzahtjevije kupce. Želite li zajedno sa nama kreirati 4. industrijsku revoluciju?

Pridružite se našoj ekipi, u kojoj neprestano ulažemo u razvoj, zadovoljstvo zaposlenih, najsavremeniju tehnologiju, digitalizaciju i automatizaciju procesa.

Što vam nudimo?

Izradu radnih dozvola i dozvola za boravak bez obzira na vaše državljanstvo (ako so vam potrebne dozvole), izradu informativnog lista ako ste već u Sloveniji na spajanju porodice, ili tražite novo zaposlenje, sigurno i dugoročno zaposlenje u uspješnoj kompaniji, redovnu i dobru isplatu (u prosjeku sa svim dodatcima od 1.000€ neto dalje - zavisi od dodataka i pozicije, vašeg radnog iskustva),  komunikaciju na vašom jeziku i organizovan tečaj slovenskog jezika  organizacija i pomoč oko smještaja organizovanu toplu prehranu, dodatno plaćen povrat putnog troška, regulisanje radne i boravišne dozvole 1.800€ regresa u 2022 godini + poslovna nagrada na kraju godine, ostale pogodnosti u kontekstu promocije zdravog načina života (besplatna rekreacija, sportske aktivnosti, društvena događanja i sl.).

Vaše prijave očekujemo na mail: kadri@hrastnik1860.com ili na broj: 0038630466022.

Više pogledajte i na videu OVDJE.

Promo