Zapalili terenca i pobjegli u šumu

Policijska uprava Trebinje traga za dvije nepoznate osobe koje su pobjegle od policije, da bi potom u mjestu Duži zapalile terenac suzuki vitara i pobjegli u obližnju šumu.

Osumnjičeni su prethodno pobjegli policijskoj patroli koja je oko 12 časova pokušala da ih zaustavi na magistralnom putu M20 Trebinje – Dubrovnik, u mjestu Ivanica kod Ravnog u Federaciji BiH. Vidjevši policiju vozač suzukija je nastavio da vozi prema Trebinju i patrola je krenula za njima i sve dojavila susjednoj PU Trebinje.

– Patrola je službenim vozilom krenula za njima i sustigla ih je u mjestu Duži kod Trebinja, građanke su primijetile da su iz suzukija izašle dvije osobe koje su pobjegle u šumu, dok je na vozilu izbio požar koji su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje – navode u PU Trebinje.

Poslije dojave na lice mjesta upućeno je više policijskih službenika PU Trebinje, te kriminalistička policija koja traga za odbjeglima. Razlog bjekstva, te paljenja vozila još nije utvrđen, a više detalja biće poznato po završetku uviđaja, javljaju Novosti.