Zaparkirala tuđe dvorište u centru grada, upalila sve četiri i otišla na večeru (VIDEO)

s

Nisu rijetke situacije nesavjesnih vozača u našem gradu koji, parkirajući svoje automobile na neprimjerenim i nedozvoljenim mjestima, nanose štetu drugima.

 

Takav je i najnoviji slučaj koji se desio prije nekoliko dana u centru grada Cazina.

 

“Ne znam radite li ovo ali ako radite slobodno možete objaviti ovu osobu koja mi je sinoć zaparkirala dvorište, upalila sve četiri i otišla lagano na večeru u Lovac.

 

Čekala sam je pola sata da se vrati i na kraju zvala policiju jer mi je bilo hitno da izidjem iz svoga dvorišta, a nisam mogla zbog neodgojene žene. Pa kad se vratila još se ona derala na mene kao da sam ja došla u njeno dvorište bez pitanja a ne ona u moje.

I najbolje je od svega kad mi je prijetila šta će mi uraditi od mog auta. Stvarno sam tolerantna osoba ali ovo je užas. Iskreno smatram da naš narod u Cazinu treba ovo vidjeti.”- poručila je čitateljica portala Cazin.net.

 

Ovaj se slučaj desio u samo centru grada, u ulici Cazinskih brigada, ispred Pekare Ale.

Kako navodi naša čitateljica, ovu osobu nikad u životu nije vidjela, a policija nije uspjela intervenisati uz izvinjenje jer su patrole bile udaljene od njene lokacije zbog gužve.

 

“Da je u pitanju neko koga ja poznajem taj bi se javio da pita za dopuštenje. Hiljade ljudi parkira mjesečno tu bez pitanja ali svako se izvine, ja sam ovo snimila znog nekulture i laganja gospodje u videu. Stvarno mi je ovo užas”- zaključila je svoj komentar naša čitateljica.

Nadamo se da će ovaj tekst pomoći da se ovakve situacije nikome i nigdje ne dešavaju više.

 

Video pogledajte OVDJE.