Zatvoren granični prijelaz Izačić za sva motorna vozila!

sa

Zatvoren je promet za teretna i putnička motorna vozila.

U 21:00 zatvoren je prelaz Izačić. Zatvorila ga je Hrvatska strana zbog padavina. Kako javljaju saobraćaj je zatvoren do daljnjeg.

Trenutno na stranici HAK-a, najnovije informacije:

Do daljnjega NEMA slobodnog cestovnog pravca niti za jednu skupinu vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto (meteorološki uvjeti). Zbog većeg broja vozila koja su već isključena iz prometa na odmorištima i parking mjestima savjetujemo da se ne kreće na put na navedenoj relaciji.

Zbog iznimno nepovoljnih vremenskih uvjeta uzrokovanih snijegom u Lici i Gorskom kotaru, te jakom burom u priobalju, molimo vozače da poštuju ograničenja na pojedinim državnim cestama koje su zatvorene za sav promet odnosno za pojedine skupine vozila te da ne kreću na put ukoliko nije neophodno.

U tijeku je zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije. Korisnike molimo za strpljenje!

Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici i Gorskom kotaru. Prometna policija povremeno isključuje vozila na pojedinim čvorovima na autocesti A1, ovisno o priljevu vozila. U priobalju puše bura, povremeno s olujnim i orkanskim udarima. Detaljan popis cesta na kojima su zimski uvjeti nalazi se na interaktivnoj karti HAK-a. U prekidu su pojedine trajektne, katamaranske i brodske linije. Vozačima savjetujemo da na put ne kreću bez propisne zimske opreme.