Zavirite u prvu javnu kuću s lutkama: Ema i Viktorija čekaju prve klijente

Titraju, naime, poput travke na vjetru, proizvođač je morao voditi računa o tome da ih pojača materijalom koji bi mogao glumiti ljudsku kost

U Sežani u Sloveniji nedavno je otvorena javna kuća "Doll House". To je, kako kažu, prvi etični bordel u toj zemlji, jer u njemu neće raditi djevojke i žene, nego lutke i ovaj biznis je potpuno legalan.

Novinari hrvatskog "Jutarnjeg lista" posjetili su ovaj bordel i podijelili su svoje utiske, prenosi Avaz.

- Silikonske lutke iz prvog etičnog bordela u Sloveniji možda izgledaju živo, da, ali s 200 metara udaljenosti. Sjednete li pokraj nje, teško da će vas zavarati taj staklast i ukočen pogled, kao u kakvog mrtvaca, a primite li tu lutku, o kojoj ovih dana baš svi izvještavaju, za bedro, mogao bi vas preneraziti i način na koji joj se posljedično pomiču nožni prsti.

Titraju, naime, poput travke na vjetru, proizvođač je morao voditi računa o tome da ih pojača materijalom koji bi mogao glumiti ljudsku kost - dio je impresija o lutkama iz slovenskog bordela koje opisuje novinar „Jutarnjeg“.

Navodi i da je „upoznao“ dvije lutke - Emu i Viktoriju.

- Izgledaju kao da se nisu pomaknule stoljećima. Ema je mulatkinja crne, ricave kose i velikih grudi, dok je Viktorija “žena” bljeđe puti, malih grudi te duge, plave kose. Pokušaj personifikacije stereotipne istočne Evrope, valjda. U "Doll Houseu" ima za svakoga ponešto, reklo bi se, ali ne može se to tvrditi dok se u jednoj od soba ne pojavi i muška lutka, kakvu su nam ponosno najavili. Te su lutke, inače, teške poput pravog tijela, a kada im se napune baterije, postaju tople. Dodirnete li ih na strateškim mjestima, može im se oteti i uzdah zadovoljstva.

Izvor: