Žena koju je sjekirom po glavi udario bivši partner u teškom stanju

policija
Stanje žene (41) koju je u brutalnom napadu na zagrebačkom Žitnjaku sjekirom ozlijedio G.K. (43) zasad je nepromijenjeno, kažu nam liječnici u KB Dubrava, gdje žena leži. Prema zadnjim informacijama, od 6. januara, stanje joj se poboljšalo, ali je liječnicima s obzirom na tešku povredu glave teško dugoročno prognozirati njeno stanje.

 

Neurohirurg doc.prim.dr.sc. Tonko Marinović danas je kratko samo kazao kako zasad o njenom stanju nema novih vijesti.

Žena kojoj je u srijedu navečer bivši partner sjekirom nanio po život opasne povrede od petka nije u životnoj opasnosti, stabilno je i nalazi se na  intenzivnoj skrbi KB-a Dubrava. Tamo je dovezena ubrzo nakon napada u srijedu.

Žena stara 41 godinu jučer je dovezena na našu hitnu službu. Nakon obrade odmah se, hitno, pristupilo neurohirurškom zahvatu, koji je pacijentica dobro podnijela no i dalje je životno ugrožena. Riječ je o teškim tjelesnim povredama opasnima po život, zadobivenim oštrim predmetom. Na jedinici intenzivnog liječenja je – rekao nam je u četvrtak dr. Marinović, v.d. pročelnika Zavoda za neurohirurgiju u Dubravi. Dan kasnije stanje joj se stabiliziralo, više nije bila životno ugrožena.

Pomahnitali G.K. je osim nje, napao i njenu malu kći, staru godinu i pol dana, koja je podlegla ozljedama. Nedugo zatim G.K. je skončao pod kotačima kamiona na autocesti A3, nedaleko od Kosnice, pod koji se bacio.