ZLATAN ZAIGRAO, MILAN RAZOČARAO Najvatreniji tifozi Rossonera poslali jasnu poruku Ibrahimoviću i čelnicima kluba

Zlatan Ibrahimović vratio se u Milan i na San Siru je dočekan ovacijama. Prvu službenu utakmicu za Rossonere počeo je s klupe, a Stefano Pioli uveo ga je tek u posljednjih pola sata igre.

Švedski napadač nije uspio pomoći svom klubu pa je Milan remizirao sa Sampdorijom bez pogodaka i odigrao još jednu utakmicu za zaborav.

Trenutak kojeg su svi čekali dogodio se u 65. minuti kad je Ibrahimović uz veliki huk s tribina San Sira ušao na travnjak umjesto poljskog golgetera Krzysztofa Piateka. Taj trenutak možete pogledati OVDJE.

Tifozi domaćih dočekali su Ibrahimovića s velikim transparentom podrške: "I ovaj izazov proći ćemo zajedno. Dobrodošao nazad", poručili su navijači Rossonera s tribina San Sira.

No isto tako navijači Milana su izvjesili transparent na kojem stajalo: Atalanta – Milan 5:0. Aluzija je jasna, navijači Milana dali su do znanja igračima i upravi kluba da neće tako lako zaboraviti težak poraz u Bergamu u pretprošlom kolu, možda i najsramotniji u povijesti velikog kluba.

Milan je u posljednja tri kola osvojio tek jedan bod i trenutno je na 12. na tabeli Serie A. Teško da je to rezultat koji će zadovoljiti navijače Milana.

Iako je milanski sastav bio bolji i konkretniji od gostiju iz Genove tijekom cijele utakmice, na kraju nije uspio slaviti. Pamtit će još dugo promašaje Krunića iz 64. i Rafaela Leaa iz 71. minute koji su bili najbolje Milanove šanse na utakmici.

Međutim, veliku zabavu imali su navijači Milana na društvenim mrežama koji su Ibrahimovićev povratak ispratili s velikim zadovoljstvom.

"Ušao je i odigrao više kvalitetnih dodavanja nego Suso i Calhanoglu cijele sezone", "Ibrahimović je ušao u igru i svi su zanijemili. Zavladao je strah, ponajviše kod njegovih saigrača", "Oprosti im, Ibra, ne znaju šta čine", samo su neki od šaljivih komentara navijača Rossonera na društvenim mrežama.