Zoran Šprajc u "savršenoj odjevnoj kombinaciji" najavio emisiju, pojavio se u boksericama

sa

Hrvatski televizijski voditelj Zoran Šprajc privukao je pažnju posljednjom najavom svoje emisije koju je odradio u nesvakidašnjem izdanju - bez donjeg dijela odjeće.

Voditelj koji je početkom ove godine napustio kormilo RTL Direkta za kojim je bio dugih sedam godina, ubrzo nakon toga vratio se na televizijske ekrane u novoj emisiji.

Riječ je o političkoj satiri "Stanje nacije" gdje voditelj na sarkastičan i ironičan način obrađuje aktuelne teme i postavlja pitanja "čiji odgovori sve zanimaju".

Posljednju epizode emisije voditelj je najavio na nesvakidašnji način. Šprajc se pojavio odjeven u bijelu košulju i tamnoplavi sako ispod kojeg se isticala ružičasta kravata, a najviše pažnje privukao je donjim dijelom gdje je nosio samo bokserice.

U plavim čarapama i cipelama, uz snimak svoje najave voditelj je dodao kako je ovo "savršena odjevna kombinacija" za novu epizodu.

Snimak je dobio veliki broj reakcija i mnoge nasmijao. Šprajca su u komentarima pohvalili kako ima odličan smisao za humor, ali i "dobre noge".

Neki su se našalili i na račun stanja u državi: "Budimo realni... ovo je još dobro, kako je krenulo nećemo ni gaća imati" jedan je od komentara.

Drugi su, pak, zaključili kako je ovo "tipično za Hrvate": " Golotinjom privlačimo gledatelje", našalila se jedna korisnica.

Šprajc, inače, poznat po "oštrom jeziku", za novu emisiju izjavio je kako je njen format prilično zahtjevan te da ima još dosta toga za pokazati. S prvom epizodom startao je krajem maja.