Zrno sreće: Tri donacije po 500 švicarskih franaka za djevojčice Najlu i Hanu te Tahira iz Cazina

Humanitarna organizacija “Zrno sreće” postoji oko četiri godine i u svom dosadašnjem radu pomogla je mnoge siromašne i bolesne, kako na području naše Krajine, tako i cijele Bosne i Hercegovine.

U svojoj posljednjoj humanoj "misiji" uručili su čak tri donacije po 500 švicarskih franaka potrebitim i bolesnim u Cazinu.

Riječ je porodici Osmančević iz Donje Koprivne, kojoj su predstavnici spomenute organizacije uručili donaciju od 500 CHF za njihovu djevojčicu Najlu koja od rođenja ima rascjep kralježnice i mora hitno na liječenje. Najla ima samo šest mjeseci i potrebna joj je i Vaša pomoć, više informacija potražite OVDJE

Zrno sreće posjetilo je i sedmogodišnju Hanu Puškar i njenu porodicu kojoj je uručeno također 500 CHF kako bi pomogli  porodici Puškar da prikupe novac za početak izgradnje kuće jer se do ljeta moraju iseliti iz Agrokomercovih hala.

Na molbu sugrađana posjetili su i Tahira Nadarevića koji je u veoma teškoj situaciji. I njemu su uručili 500 CHF pomoći.

- "Nadamo se da smo bar malo pomogli, a pozivamo sve dobre ljude koji mogu da isto pomognu", ističu iz ove humanitarne organizacije.