'Ne mogu ni vježbati u teretani koliko mi se dečkiju upucava, treba mi tjelohranitelj...'

ghk
Iako Poljakinja, koja ima 318 tisuća pratitelja na Instagramu, smatra da je pažnja laskava, dosta joj je ometanja tijekom vježbanja. Planira unajmiti tjelohranitelja koji će stajati uz nju dok trenira - i platit će mu 21 tisuću kn

Monica Huldt (37) iza Arizone u SAD-u kaže da ide u teretanu najmanje pet puta tjedno, a da joj se tijekom vježbanja muškarci stalno upucavaju. Manekenka koja kaže da je 'tako zgodna' da joj se muškarci ne prestaju upucavati u teretani, sada razmišlja o tjelohranitelju.

Iako Poljakinja, koja ima 318 tisuća pratitelja na Instagramu, smatra da je pažnja laskava, dosta joj je ometanja tijekom vježbanja. Teretana je također njezin siguran prostor jer je u prošlosti doživjela seksualno uznemiravanje, a ta vrsta pažnje joj stvara nelagodu. 

Sada Monica planira unajmiti tjelohranitelja koji će stajati uz nju dok trenira, kako bi napokon imala mira.

- Vježbanje i treninzi u teretani su mi jako važni ne samo zbog fizičkog zdravlja, već i zbog mentalne dobrobiti - rekla je. Svaki put kad je tamo joj se barem jedan muškarac upucava, a vježba barem pet puta tjedno, dodaje.

- To me je počelo iscrpljivati - kaže. 

- Jednom sam nešto tražila na telefonu i prišao mi je stariji muškarac i rekao: 'Prestani mi slati poruke, nisam ponio telefon'. Odgovorila sam da mu ne šaljem poruke, a on me onda pitao želim li to - ispričala je za Daily Star.

- Dobro se osjećam kad znam da me smatraju privlačnom jer tijekom odrastanja nisam baš imala samopouzdanja. Ali većinu vremena samo želim da me se ostavi na miru, da uđem u teretanu, odradim svoj trening i fotkanje i odem doma - rekla je. 

- Spremna sam platiti 21 tisuću kuna (3000 dolara) mjesečno nekome tko će dobro odraditi posao i uplašiti takve muškarce - objasnila je i dodala da sve što potencijalni tjelohranitelj mora napraviti za taj novac je doći s njom u teretanu i biti tamo dok ona odradi treninig i snimi nekoliko fotografija. 

Neželjena pažnja u teretani podsjeća manekenku na nekoliko strašnih susreta koji su umalo završili za nju kobno.

- Uhodio me muškarac koji je nekako došao do mog broja. Slao mi je poruke pretvarajući se da je netko drugi, poput žene koja mi je radila trepavice, fotografa, pa čak i doktora - ispričala je. 

- Bilo je super jezivo i morala sam blokirati sve brojeve s kojih mi je slao poruke - dodaje.

Drugom prilikom, muškarac ju je pokušao zgrabiti za noge dok je trčala uza stube na željezničkoj stanici.

- Pokušao me odvući u uličicu. Na sreću ljudi su došli i on je pobjegao, ali bilo je tako strašno - rekla je i dodala da se svaki put naježi kad pomisli na to što se moglo dogoditi. 

No, nažalost za obožavatelje, Monica je samoproglašena 'tradicionalna supruga' koja je sretno udana za supruga Johna.