Bivša Miss svijeta dobila blizance nakon 14 pobačaja

asd
Irska manekenka Rosanna Davison se 2003. godine okitila titulom Miss svijeta. Danas je majka troje djece i sretnija je no ikad prije, ali put do majčinstva za nju nije bio nimalo jednostavan.

Naime, sa suprugom Wesom Quirkeom je prošlog mjeseca dobila blizance Huga i Oscara, dok im je djevojčicu Sofiju godinu dana prije rodila surogat majka. Rosanna je iskreno priznala da je doživjela čak 14 pobačaja, a temeljem vlastitog iskustva je dala pet savjeta svim mladim mamama.

"Prije godinu dana nismo imali niti jedno dijete, a sada ih imamo troje. Kad je Sofia stigla, nismo znali mijenjati pelene, a sad to radimo u mraku. S vremenom sve dođe na svoje mjesto i postaje lakše", pojasnila je bivša miss.

Iako ljudi bježe od rutine, ona ističe da je ona ključna.

"Uz dobru organizaciju uvijek ćete naći par minuta za sebe, čak i uz tri bebe u kući", dodaje. 

Ova 38-godišnjakinja upozorila je da se novopečeni roditelji moraju pripremiti da će dijete postati glavna tema svih razgovora u kući, ali i priznala da ponekad sanjari o danima kad je bila slobodnija.

"Suprug i ja često razgovaramo i mijenjanju pelena, ali pokušavamo pričati i o drugim stvarima. Prisjećamo se vremena kad smo izlazili na večere i pitamo se kad će se to ponoviti. Možda za dvije godine, a možda za deset", kaže.

Na kraju, spomenula je nedostatak sna, problem s kojim se suočavaju gotovo svi mladi roditelji.

"Sofia nas je naučila da nećemo umrijeti ako spavamo samo četiri sata u noći."

Pogledajte OBJAVU

Izvor: