Danijela Dvornik progovorila o kćerki: Ja sam mater koja je stoički primala udarce

.
KĆI Danijele i Dina Dvornika Ella danas je jedna od najpopularnijih domaćih influencerica i mama dvije kćerkice. Ella često objavljuje fotografije iz tinejdžerskih godina, kad je bila sušta suprotnost žene u koju se pretvorila. O njenoj transformaciji i odgoju progovorila je i njena majka Danijela objavivši noviju fotografiju svoje kćeri.

 

"Gledam ovu fotku i sjetim se 2008. godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je "narkomanka ka i ćaća", zaustavljale su me žene po ulici s riječima "čuvajte kćer", a ja bi se začuđeno i ljutito odmicala. Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kćer prosvijetlila iako mi do vjere u imaginarna bića i krunice nismo nikad držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe", počela je svoju objavu Danijela. 

 

"Sjetila bi se Dinovih riječi "Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok", dok je bio živ ovlaš bi prešla preko toga, a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi. Svaki put kad bi neko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od "normalnih". Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi", nastavila je. 

 

"Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, zajebavali smo se na vlastiti račun i bili iskreni,a najviše smo prihvaćali sve naše nesavršenosti bez da je to utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino I ćaćino zlato, najsjajnije. Podrška mamama koje imaju "nenormalnu djecu", zaključila je ponosno mama i oduševila svoje pratitelje.

"Upravo tako. Savršeni roditelji ne postoje, nisu sva djeca ista, najčešće ta "nenormalna djeca" su ustvari predivna djeca koja izrastu u jako divne ljude kao sto je Ella... Predivan tekst, s razlogom možeš biti ponosna majka", napisala je jedna žena.

 

"Ono što rodiš, ne možeš gledati očima drugih ljudi... Lijepo si ovo napisala, bravo", dodaje druga.

 

"Ne može biti drugačija - sjajna je,draga i osoba s velikim srcem. Takav je bio Dino, takva si ti. Uvijek se nađu oni koji znaju sve o svima - prerasle ste što drugi misle. Hvala da možemo učiti od vas", zaključila je treća.

Izvor: