Dug spisak: Ovo su signali da je žena nesretna u braku

.
Kada se ponaša tajanstveno i ne želi da podijeli sve ono što joj se dešava u životu, vjerovatno da stvari ne idu svojim tokom

 

Mnogi danas s pravom ne žele da trpe nikoga i s prvim znacima krize izlaze iz bračne zajednice. Nezadovoljstvo ipak treba da kulminira da bi se to dogodilo.

Ovo su neki od znakova koji otkrivaju da žena živi u nesretnom braku.

Prestaje da komunicira s mužem

Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

Vrlo brzo se ljuti

Kada su žene neispunjene i nesretne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na muža, onda je to još jedan znak nesretno udate žene.

Uvijek je umorna

 

Jedna studija je otkrila da žene u nesretnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma, a hronični umor je jedan od njih.

Ona kaže „ne“ seksu

Žene koje su nezadovoljne u braku ne dozvoljavaju partneru da im fizički priđe.

Ima tajne

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podijeli sve ono što joj se dešava u životu, vjerovatno da stvari ne idu svojim tokom.

Gubi povjerenje

Kada žena izgubi povjerenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona provjerava telefon, špijunira mail. Ne vjeruje mu i često je možete čuti kako govori neku od opaski tipa: „Muškarcu se ne smije vjerovati.“

Ne obraća pažnju

Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesretna u braku.

Pravi nove korake u svom životu

Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesretna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim hobijima.

Počinje da razmišlja samo o sebi

Žena nesretna u braku postaje sebična. Ona vrijeme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

Mijenja svoj izgled

Vidne promjene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna da se kreće u životu bez svog partnera, piše novi.ba.

Foto: Društvene mreže