Fitness trenerica pokazala trbuh i otkrila da ide na operaciju uklanjanja viška kože

.
ERICA Lugo najavila je da će se podvrgnuti operaciji kako bi uklonila višak kože s područja trbuha.

 

Fitness trenerica iz showa "The Biggest Loser" je vijest objavila na Instagramu jer je željela biti iskrena prema svojim obožavateljima te im omogućiti da je prate na ovom putovanju.

 

"Prava, zastrašujuća i sirovo transparentna objava", napisala je na početku te priznala kako je poprilično nervozna zbog odluke da ovo podijeli s pratiteljima.

"Jako sam se trudila izgubiti 72 kilograma. Ponosna sam na mišiće koje sam izgradila i još ponosnija jer pet godina uspijevam zadržati težinu. Ovako izgledam", napisala je u opisu dvije fotografije na kojoj je pokazala svoj trbuh te usporedila ono što ljudi vide na društvenim mrežama i stvarno stanje.

 

Objasnila je kako je višak kože dio njezinog putovanja i da je oduvijek to prihvaćala, ali joj počinje smetati.

 

"To je bio moj ratni ožiljak, ali što više mišića gradim i što postajem mršavija, to se više nakuplja opuštene kože", istaknula je te dodala kako njezinom problemu ne mogu pomoći ni prehrana niti vježbanje.

 

"Odlučila sam to otkloniti. Nije to bila laka odluka. To je nešto što istražujem godinama", ispričala je otkrivši kako će se već ovog mjeseca podvrgnuti operaciji.

 

33-godišnja trenerica je pretvorila vlastito iskustvo mršavljenja u karijeru nakon što je tijekom dvije godine izgubila više od 70 kilograma. No godinama nakon gubitka kilograma u listopadu 2018. dijagnosticiran joj je papilarni karcinom štitnjače drugog stupnja. To je usporilo njezino fitness putovanje i karijeru, ali se prilagodila svom zdravstvenom stanju te je pronašla motivaciju za nastavak. Postala je i trenerica u showu "The Biggest Loser" gdje se usredotočila na pomaganje ljudima, piše Today.

Izvor: