fbpx Izašla igra u kojoj možete osvojiti stvarno zlato

Izašla igra u kojoj možete osvojiti stvarno zlato

Home

Izašla igra u kojoj možete osvojiti stvarno zlato

PlayStack je danas izdao zanimljivu mobilnu igru koja će svakako dobiti puno pozornosti. Razlog tome je činjenica da se igrači/ice nagrađuju stvarnom 24karatnim zlatom.


Dig That Gold je avantura/puzzle igre koja je smještena u vrijeme Zlatne groznice, te je nakon dvije godine što je bila u razvoju napokon ugledala svjetlo dana i puštena na tržište. Kombinacijom romantiziranja jednog dijela američke prošlosti te simpatične grafike i gameplaya, u igri se istražuju rudnici i traži zlato, a kada ga se skupi dovoljno, možete doći do stvarnog komada zlata koji će vam biti poslan poštom, prenosi Noob.

Neki YouTuberi su već krenuli punom parom igrati igru i pokušati doći do obećane nagrade. Ono što smo uspjeli saznati u igri u svezi ovih stvarnih nagrada, jest da za 22 hiljade zlata u igri može se dobiti 1 gram stvarnog zlata.

Dig That Gold dostupan je za Android i iOS uređaje, a ujedno u igri su moguće mikrotransakcije, tako da ne sumnjamo da će se ipak na kraju sve isplatiti developerima i izdavačima. (goodgame.hr)

Topic
Objavio: Pet, 15/03/2019 - 21:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top