Kancelarija za pružanje pravne pomoći Švicarska- Basel, Bern

u

Hadzic-Consulting.ch

 

Kancelarija za pružanje pravne pomoći Agencija za zapošljavanje medicinskog osoblja

Büro za prijevod i ovjeru dokumenata na njemački jezik Švicarska- Basel, Bern

 

  1. Kancelarija za pružanje pravne pomoći :

 

U našoj kancelariji vršimo pružanje pravne pomoći u Švicarskoj, naročito u

vezi ostvarivanja prava na boravak,zaposlenje, priprema i prijevod dokumenata za zaključenje braka,prava iz radnog odnosa,prava u slučajevima privremene nezaposlenosti,saobraćajni delikti, penzije, penzione kase i dr.

 

  1. Agencija za zapošljavanje medicinskog osoblja :

 

Specijalizirani smo u zapošljavanju medicinskog osoblja u Švicarskoj i stekli smo već ogromno iskustvo na tržistu rada Švicarske Konfederacije.

Nudimo vam široke mogućnosti da pronadjete adekvatan posao u Švicarskoj, sukladno stupnju obrazovanja i stečenim kvalifikacijama u oblasti zdravstva. Osposobljeni smo takodjer da vas pripremimo za nove trendove u procesima zapošljavanja, savjetujemo kako da napišete prijavu za oglas za posao i pripremamo vas za lntervjue. S radošću odgovaramo na sve vaše upite i u stanju smo odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi traženja posla.

 

Trenutno tražimo : Doktori medicine, liječnici i liječnici specijalisti,medicinska sestra/tehničar (m+ž), dipl.med.sestra, medicinska sestra njegovateljica, medicinsko osoblje radiologija i dr.medicinski radnici svih profila.

 

Uvjeti: Putovnica/pasoš EU,Diploma o završenom školovanju,Potvrda o radnom iskustvu -obavljenoj praksi i Certifikat o položenom njemačkom jeziku min B 1,B 2. Priložiti Reference ranijih poslodavaca.

 

  1. Büro za prijevod/prevod dokumenata

Vršimo prijevod i ovjeru svih vrsta dokumenata sa bosanskog,srpskog i hrvatskog jezika na njemački jezik i obrnuto. Sudski tumač kod svih državnih organa, sudova, medjunarodnih organizacija i dr. institucija.

 

Kontakt osoba:

 

Lic.jurist, Juso Hadžić, dipl. pravnik,sudski tumač i dipl. prevodilac

 

Tel. 0041 79 330 87 31 (whatsApp-moguci pozivi) iii juso.hadzic@bluewin.ch

(viber takodjer)