"Kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita": Melina Džinović progovorila o svom idealnom partneru

.
Modna kreatorka Melina Džinović razvela se od pjevača Harisa Džinovića nakon dvije decenije ljubavi.

 

Proteklih mjeseci, rastanak poznatog para, jedna je od glavnih tema na javnoj sceni pogotovo nakon što je Haris otvoreno iznosio detalje iz njihovog odnosa, dok se Melina nije oglašavala.

Melina je ranije govorila šta joj je bitno kod izbora partnera, te je uvijek isticala je da voli muškarce sa stavom.

- U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita - rekla je jednom prilikom Melina.

Nije krila da su joj želje partnera podjednako važne kao njene želje.

- Divno je to što je moj muž uspeo da izbalansira da moje i njegove želje budu ispunjene. Djecu vaspitavam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog vaspitanja i ne dopuštamo im hirove. Često dobijaju i kaznu - isticala je Melina prije par godina.

Melina navodno već više od pola godine uživa u romansi sa dvije godine starijim biznismenom.

- Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu - istakao je nedavno izvor, pa dodao:

- Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju.

Foto: Biografija Online