Lagerfeld ili Lamborghini? Pogledajte novu šminku popularne Toyote

Toyota
Evo kako možete ukrasiti novu Toyotu.

Osim izbora standardne ponude, svaki proizvođač ima bogatu ponudu dodataka za individualizaciju. No za pravu stvar nije loše pogledati i u druge izloge. 

Lambo Urus za široke mase

Nećemo baš reći da se radi o Urusu za sirotinju, jer RAV4 je za odličan auto, za mnoge i auto snova. Uglavnom, radi se o preradi na osnovi aktualne generacije Toyotinog SUV-a, a nudi ju japanski tuner Albermo.

Lamborghini Urus

Poznata je i cijena ovakve dorade. Prednji odbojnik je oko 1290 dolara, stražnji panel je oko 730 dolara, a mrežice za masku hladnjaka oko 75 dolara. Na boku vam trebaju četverodijelne letvice za 150 USD pa konačna suma rečenog s cijenom lakiranja daje i cijenu dorade Toyote. 

RAV4 dalje ne ide od 306 hibridnih KS, ali zato za razliku od pravog Urusa može voziti na struju. 

Samo moda

Jedan prijedlog ponudili su i u Toyoti. Model C-HR je namijenjen mlađoj klijenteli, a onoj modno osviještenoj za oko bi mogla zapeti Karl Lagerfeld izvedba. Osim efektne crno-bijele kombinacije i amblema specijalne izvedbe, ponuda uključuje dizajnerske putne torbe, privjesak za ključeve i šiltericu, sve po cijeni od oko 37.000 USD.

Nažalost, trenutno se nudi samo na Tajlandu, ali svejedno ostaje kao dobar prijedlog za naknadni stilski tuning u nekoj renomiranoj garaži. 

Izvor: