Mama pokazala kako se nestašica adaptiranog mlijeka odrazila na njezinu kćer

asdf

 

PROBLEMI u nabavi, inflacija i povlačenje proizvoda prouzročili su nestašicu adaptiranog mlijeka za dojenčad u SAD-u. A mama po imenu Kayzie Weedman odlučila je dati uvid u to kako je roditeljima koji svoju djecu hrane adaptiranim mlijekom.

"Razgovarajmo o nestašici formule koja trenutno muči SAD jer više ljudi mora znati o tome. Posjetite bilo koji lokalni dućan i dočekat će vas prazne police. A postoje bebe koje ne mogu konzumirati bilo koju formulu koja je na polici", rekla je u videu objavljenom na TikToku.

"Pokazat ću vam fotografiju kako moja kći izgleda kad pojede kravlje mlijeko jer ima strašnu alergiju na proteine kravljeg mlijeka. Dakle, što ću kada odem u trgovinu i ne mogu nabaviti formulu koja mi treba? Farmaceut mi ne može dati ni mlijeko na recept jer ga nema. Može ga naručiti i doći će za šest mjeseci, a ja do tada moram buljiti u prazne police i ne znam što učiniti", dodala je.

Weedman se zapitala kako druge mame formulama hrane svoju djecu pa pokazala i kako izgledaju police s adaptiranim mlijekom u trgovinama u njezinoj blizini.

Brojni roditelji iz SAD-a priznali su da se također moraju snalaziti na različite načine kako bi prehranili svoju djecu, dok trudnice ističu da strahuju od toga što ih čeka.

"Planiram dojiti, ali nikad se ne zna. Stvari ne idu uvijek kako planirate. Prestravljena sam", požalila se žena u 38. tjednu trudnoće.

Video možete pogledati OVDJE

Foto: TikTok

Izvor: