Mama priznala: Nisam željela najmlađu kćerku i izbjegavam provoditi vrijeme s njom

asd
Biti roditelj nikad nije lako, ali jedna mama je sve šokirala svojim priznanjem. Naime, kako je otkrila, nikada nije željela svoju najmlađu kćerku pa sada redovno izmišlja izgovore da ne provodi vrijeme s njom.

Mama je rekla da su ona i njen partner bili vrlo sretni odgajajući svoje četvero djece a da peto “nisu željeli”. Priznala je da je bila “užasnuta” kad je neočekivano ponovno zatrudnjela, a njena beba Lily stigla je netom prije Božića.
 
Ali, iako je volim, shvatam da što je ona starija to joj više zamjeram. Bilo je dovoljno teško paziti na četvero djece pa me peto dijete zbilja gurnulo preko ruba. Stalno sam iscrpljena, nikada nisam naspavana, premršava sam, teško se debljam i postoje trenuci kada želim pobjeći na pusti otok – priznala je.
“Sad kad su Lily dvije godine, shvatila sam da smišljam svakakve izgovore da ne provodim vrijeme s njom. Jadna djevojčica – čini mi se da me gotovo sve što radi nervira, a uopće nije kriva”, dodala je ova mama, navodi Index.hr.

Osim toga, rekla je da je Lily “draga djevojčica” i da ne zaslužuje mamu koja je “stalno mrzovoljna”. Priznala je i da često nesvjesno povisi ton kada joj se obraća.

Dotaknula se i planova za budućnost. Ako se djevojčica bude sjećala da joj mama nije posvećivala dovoljno pažnje, reći će joj da je to zato što ju je preostalo četvero djece previše izmorilo.

Mama je objasnila i da često koristi usluge dadilje jer nema snage voditi djevojčicu sa sobom na kratka putovanja. Zaključila je kako se nada da će njeno srce vremenom “omekšati” jer njena kći “nije kriva što je ovdje”.

Samo bih voljela da je doživljavam kao blagoslov više nego što to radim sada – istaknula je na kraju u razgovoru za Honey.

Izvor: