Melina razočarana na drugaricu Hanu zbog izjave o razvodu: Evo šta je uradila

Melina

Hana je krajnje iskreno i otvoreno, bez vrijeđanja bilo koje strane istakla šta je imala da kaže na temu razvoda svoje drugarice

Influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković za Telegraf je prokomentarisala razvod drugarice Meline Džinović i pjevača Harisa, što je naljutilo kreatorku koja je preduzela i pojedine korake.

Naime, Hana je krajnje iskreno i otvoreno, bez vrijeđanja bilo koje strane istakla šta je imala da kaže na temu razvoda svoje drugarice.

Međutim, njene riječi iznervirale su Melinu, očito je, pa je kreatorica odmah otpratila bivšu drugaricu sa Instagrama.

Podsjetimo, Hana je novinarki Telegrafa otkrila "tajnu sretnog braka", pa se dotakla teme razvoda i istakla "da je Melina znala za koga se udaje, ali da bez obzira na sve ima pravo da ode".

- Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Uvijek kažem, mogla sam da izaberem nekog drugog, izabrala sam studenta. Tarik je u tom momentu bio student, vozi neku staru Opel Astru, imao primanja za firmu u kojoj je danas direktor, 300 eura. Jedva smo kraj s krajem spajali - doslovno, spavali smo u malom stanu i gasili peć plinsku uvečer da se ne ugušimo. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti - istakla je ona, pa dodala da potpuno razumije Melinu:

- Ne mislim, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa da mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vrijeme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: "Ne želim da potrošim, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina".