Muškarac se nakon devet godina susreo s mačkom koju je upoznao u staračkom domu

.

Nakon devet godina, dogodio se dirljiv ponovni susret između čovjeka i voljene mačke iz staračkog doma po imenu Ginger. Korisnik Reddita, po imenu Adam, prije devet godina prvi put je posjetio starački dom svoje bake dok je tamo boravila. Tada je starački dom dobio novog stanovnika, Gingera.

Adam se nedavno vratio u taj isti starački dom kako bi posjetio svog praujaka, koji je sada štićenik te ustanove. No, čekalo ga je iznenađenje. Ginger, narančasta mačka koju je upoznao prije devet godina, i dalje je bila tamo. 

Nije mogao sakriti svoje oduševljenje pa je priču podijelio na Redditu. Fotografije Gingera koje je priložio jasno su pokazale da mačka ozbiljno shvaća svoju ulogu u staračkom domu. Obilazio je stanovnike, pružajući im ljubav, maženje i utjehu, pokazujući da je i nakon devet godina i dalje prisutan i predan.

Korisnici su bili oduševljeni što su vidjeli da je Ginger i dalje tamo. "Devet godina? Ginger će biti tamo još dugo, i prilično sam siguran da ga svi oko njega vole i maze", komentirao je korisnik Reddita.

"Pozitivni učinci koji mogu proizaći iz interakcije starije osobe sa životinjom nevjerojatni su! Ginger je prekrasan mačak", istaknuo je drugi.

Objavu pogledajte OVDJE.

 

Foto: Screenshot: Reddit