Nadine Mičić na setu sa Salmom Hajek i Samjuelom L. Džeksonom

U Rovinju se snima “The Hirman’s Wife’s Bodyguard”, a sve se čuva u najvećoj tajnosti.

Slavni holivudski glumci Samjuel L. Džekson (Samuel L. Jackson), Salma Hajek (Hayek) i Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds) posljednjih dana borave u Rovinju u susjednoj Hrvatskoj.  

Sjajna prilika

Grad se pretvorio u pravi filmski set, gdje se snima američko ostvarenje “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”. Sve se drži u najvećoj tajnosti kako u javnost ne bi procurile informacije, ali je poznato da se radi o nastavku akcione komedije “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, koja će svjetlo dana ugledati naredne godine, piše avaz.ba.

Jedna od onih sretnih koja je uspjela prisustvovati barem dijelu snimanja holivudskog ostvarenja je i lijepa bh. glumica Nadine Mičić. Ona je na Facebooku objavila fotografije sa Salmom Hajek i Semjuelom L. Džeksonom, a mnogi joj zavide na sjajnoj prilici da bude u društvu velikana.

Kako nam je rekla Nadine, nije u mogućnosti bilo šta zvanično govoriti o dešavanjima na setu, barem za sada.

 

Kaskader iz Hrvatske

Iz pouzdanih izvora ipak saznajemo da je produkcija dovela skoro čitav tim, a da su lokalno tražili male uloge kao i kaskadere za film. A jedan od njih, prema IMBD stranici, je hrvatski glumac Goran Stjepanović.

Osim Hajek, Rejnoldsa i Džeksona, u filmu, između ostalih, igraju i Antonio Banderas, Morgan Friman (Freeman), Tom Huper (Hooper)…

Izvor: